Menyang kontèn

Cipawon, Bukateja, Purbalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cipawon
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purbalingga Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°26′26″S 109°27′31″E / 7.4405462°S 109.4586326°E / -7.4405462; 109.4586326Koordhinat: 7°26′26″S 109°27′31″E / 7.4405462°S 109.4586326°E / -7.4405462; 109.4586326
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurbalingga
KacamatanBukateja
Kodhe laladan
administrasi
33.03.02.2004

Cipawon iku désa ing Kacamatan Bukateja, Kabupatèn Purbalingga, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.


 

Bukateja, Purbalingga, Jawa Tengah

Désa/Kalurahan: Bajong | Bukateja | Cipawon | Karangcengis | Karanggedang | Karangnangka | Kebutuh | Kedungjati | Kembangan | Kutawis | Majasari | Penaruban | Tidu | Wirasaba