Menyang kontèn

Ciberung, Ajibarang, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ciberung
Désa
Ciberung kapernah ing Kabupatèn Banyumas
Ciberung
Ciberung
Ciberung kapernah ing Jawa Tengah
Ciberung
Ciberung
Ciberung kapernah ing Indonesia
Ciberung
Ciberung
Koordhinat: 7°23′46″S 109°04′19″E / 7.3960882°S 109.0720699°E / -7.3960882; 109.0720699Koordhinat: 7°23′46″S 109°04′19″E / 7.3960882°S 109.0720699°E / -7.3960882; 109.0720699
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanAjibarang
Kodhe laladan
administrasi
33.02.14.2015

Ciberung iku désa ing Kacamatan Ajibarang, Kabupatèn Banyumas, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.