Chungcheong Utara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Infobox Korean province thumb|250px|right|Stasiun Jecheon

Chungcheongbuk-do (Chungcheong Utara) ya iku provinsi ing tengahing Koréa Kidul. Dibentuk taun 1896 saka sisih timur laut provinsi Chungcheong, lan minangka salah sawijining provinsi saka Koréa tekan pembagian nagara mau ing taun 1945. Kutha krajané ya iku Cheongju.

Pembagian administratif[besut | besut sumber]

Chungcheong Utara kapérang dadi 3 kutha (si) lan 9 kabupatèn (gun).

Kota[besut | besut sumber]

  • Cheongju (청주시, 淸州市, capital)

Kabupatèn[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Chungcheong Utara