Cheongju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cheongju inggih punika satunggaling nama kutha wonten ing Korea Kidul. Kutha Cheongju punika mapanipun wonten ing sisih kulon, mliginipun wonten ing provinsi Chungcheongbuk-do. Nalika taun 2005, kutha punika dados gadhah penduduk ingkang kathahipun 637.646 jiwa kanthi wiyaripun wewengkon punika 153,3 km². Kutha punika gadhah angka padating penduduk kanthi agengipun 3.840,5 jiwa/km². Kutha Cheongju punika kalebet ibukota ing provinsi punika.

Pirsani ugi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Chungcheong utara


Cithakan:Koréa Kidul-geo-stub