Celuk, Sukawati, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Celuk
Désa
Celuk kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Celuk
Celuk
Celuk kapernah ing Bali
Celuk
Celuk
Celuk kapernah ing Indonésia
Celuk
Celuk
Koordhinat: 8°36′08″S 115°16′29″E / 8.60229°S 115.27479°E / -8.60229; 115.27479Koordhinat: 8°36′08″S 115°16′29″E / 8.60229°S 115.27479°E / -8.60229; 115.27479
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanSukawati
Kodhe laladan
administrasi
51.04.01.2005

Celuk iku désa ing Kacamatan Sukawati, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Sukawati, Gianyar