Menyang kontèn

Sukawati, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sukawati
Kacamatan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bali" does not exist.
Koordhinat: 8°36′22″S 115°16′32″E / 8.60603°S 115.27549°E / -8.60603; 115.27549Koordhinat: 8°36′22″S 115°16′32″E / 8.60603°S 115.27549°E / -8.60603; 115.27549
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.01

Sukawati iku kacamatan ing Kabupatèn Gianyar.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Kabupatèn Gianyar