Cangkramaan, Kangayan, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cangkramaan
Désa
Cangkramaan kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Cangkramaan
Cangkramaan
Cangkramaan kapernah ing Jawa Wétan
Cangkramaan
Cangkramaan
Cangkramaan kapernah ing Indonésia
Cangkramaan
Cangkramaan
Koordhinat: 6°54′16″S 115°26′08″E / 6.9044°S 115.43542°E / -6.9044; 115.43542Koordhinat: 6°54′16″S 115°26′08″E / 6.9044°S 115.43542°E / -6.9044; 115.43542
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKangayan
Kodhe laladan
administrasi
35.29.27.2004

Cangkramaan iku désa ing Kacamatan Kangayan, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kangayan, Sumenep