Candikusuma, Melaya, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Candikusuma
Désa
Candikusuma kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Candikusuma
Candikusuma
Candikusuma kapernah ing Bali
Candikusuma
Candikusuma
Candikusuma kapernah ing Indonésia
Candikusuma
Candikusuma
Koordhinat: 8°17′48″S 114°31′33″E / 8.29661°S 114.52576°E / -8.29661; 114.52576Koordhinat: 8°17′48″S 114°31′33″E / 8.29661°S 114.52576°E / -8.29661; 114.52576
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanMelaya
Kodhe laladan
administrasi
51.01.04.2007

Candikusuma iku désa ing Kacamatan Melaya, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Melaya, Jembrana