Menyang kontèn

Candikusuma, Melaya, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Candikusuma
Désa
Candikusuma kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Candikusuma
Candikusuma
Candikusuma kapernah ing Bali
Candikusuma
Candikusuma
Candikusuma kapernah ing Indonesia
Candikusuma
Candikusuma
Koordhinat: 8°17′48″S 114°31′33″E / 8.29661°S 114.52576°E / -8.29661; 114.52576Koordhinat: 8°17′48″S 114°31′33″E / 8.29661°S 114.52576°E / -8.29661; 114.52576
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanMelaya
Kodhe laladan
administrasi
51.01.04.2007

Candikusuma iku désa ing Kacamatan Melaya, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Melaya, Jembrana