Campor Wétan, Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Campor Wétan
Désa
Campor Wétan kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Campor Wétan
Campor Wétan
Campor Wétan kapernah ing Jawa Wétan
Campor Wétan
Campor Wétan
Campor Wétan kapernah ing Indonésia
Campor Wétan
Campor Wétan
Koordhinat: 6°54′00″S 113°45′56″E / 6.90001°S 113.76546°E / -6.90001; 113.76546Koordhinat: 6°54′00″S 113°45′56″E / 6.90001°S 113.76546°E / -6.90001; 113.76546
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanAmbunten

Campor Wétan iku désa ing Kacamatan Ambunten, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ambunten, Sumenep