Campor Kulon, Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Campor Kulon
Désa
Campor Kulon kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Campor Kulon
Campor Kulon
Campor Kulon kapernah ing Jawa Wétan
Campor Kulon
Campor Kulon
Campor Kulon kapernah ing Indonésia
Campor Kulon
Campor Kulon
Koordhinat: 6°53′17″S 113°45′21″E / 6.88818°S 113.75572°E / -6.88818; 113.75572Koordhinat: 6°53′17″S 113°45′21″E / 6.88818°S 113.75572°E / -6.88818; 113.75572
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanAmbunten

Campor Kulon iku désa ing Kacamatan Ambunten, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ambunten, Sumenep