Bunutin, Bangli, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bunutin
Désa
Bunutin kapernah ing Kabupatèn Bangli
Bunutin
Bunutin
Bunutin kapernah ing Bali
Bunutin
Bunutin
Bunutin kapernah ing Indonésia
Bunutin
Bunutin
Koordhinat: 8°30′54″S 115°20′34″E / 8.51503°S 115.34277°E / -8.51503; 115.34277Koordhinat: 8°30′54″S 115°20′34″E / 8.51503°S 115.34277°E / -8.51503; 115.34277
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanBangli
Kodhe laladan
administrasi
51.06.02.2001

Bunutin iku désa ing Kacamatan Bangli, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Bangli, Bangli