Bukabu, Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bukabu
Désa
Bukabu kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Bukabu
Bukabu
Bukabu kapernah ing Jawa Wétan
Bukabu
Bukabu
Bukabu kapernah ing Indonésia
Bukabu
Bukabu
Koordhinat: 6°53′58″S 113°45′16″E / 6.89952°S 113.75441°E / -6.89952; 113.75441Koordhinat: 6°53′58″S 113°45′16″E / 6.89952°S 113.75441°E / -6.89952; 113.75441
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanAmbunten

Bukabu iku désa ing Kacamatan Ambunten, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ambunten, Sumenep