Bugbug, Karangasem, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bugbug
Désa
Bugbug kapernah ing Kabupatèn Karangasem
Bugbug
Bugbug
Bugbug kapernah ing Bali
Bugbug
Bugbug
Bugbug kapernah ing Indonésia
Bugbug
Bugbug
Koordhinat: 8°29′52″S 115°35′20″E / 8.49766°S 115.58883°E / -8.49766; 115.58883Koordhinat: 8°29′52″S 115°35′20″E / 8.49766°S 115.58883°E / -8.49766; 115.58883
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
KacamatanKarangasem

Bugbug iku désa ing Kacamatan Karangasem, Kabupatèn Karangasem, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Karangasem, Karangasem