Menyang kontèn

Bugbug, Karangasem, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bugbug
Désa
Bugbug kapernah ing Kabupatèn Karangasem
Bugbug
Bugbug
Bugbug kapernah ing Bali
Bugbug
Bugbug
Bugbug kapernah ing Indonesia
Bugbug
Bugbug
Koordhinat: 8°29′52″S 115°35′20″E / 8.49766°S 115.58883°E / -8.49766; 115.58883Koordhinat: 8°29′52″S 115°35′20″E / 8.49766°S 115.58883°E / -8.49766; 115.58883
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
KacamatanKarangasem
Kodhe laladan
administrasi
51.07.04.2001

Bugbug iku désa ing Kacamatan Karangasem, Kabupatèn Karangasem, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Karangasem, Karangasem