Budi Kusumah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Budi Kusumah (lair ing Serang, Banten, Indonesia, 14 Mei 1980 ) ya iku panyiar radhio lan komika saka Indonesia. Dhèwèké salah siji panyiar kang misuwur ing Bandung[1]. Aktif dadi panyiar radhio wiwit 1999, dhèwèké wis siaran ing telu siaran radhio kaya ta OZ Radio, Radio Ardan, lan Radio Cosmo wiwit 2001 tekan saiki[2]. Budi misiwur kanthi program siaran ya iku Canda-Canda Sore kang digiyaraké déning Radio Cosmo Bandung 101,9 FM, marga kuwi dhèwèké uga misuwur kanthi jejuluk Budi CCS[3].

Urip[besut | besut sumber]

Taun 2011, Budi mèlu audhisi Stand Up Comedy Indonesia kang dianakake déning Kompas TV[4] ana ing Bandung. dhèwèké lolos dadi salah siji panyarta saka13 panyarta. Nanging, dhèwèké mung bisa nampil ping loro ana ing audhisi kuwi[5]. Saiki, Budi aktif siaran radhio lan kala-kala tampil open mic ana ing stasiun TV.

Acara Televisi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]