Menyang kontèn

Bongkasa Pertiwi, Abiansemal, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bongkasa Pertiwi
Désa
Bongkasa Pertiwi kapernah ing Kabupatèn Badung
Bongkasa Pertiwi
Bongkasa Pertiwi
Bongkasa Pertiwi kapernah ing Bali
Bongkasa Pertiwi
Bongkasa Pertiwi
Bongkasa Pertiwi kapernah ing Indonesia
Bongkasa Pertiwi
Bongkasa Pertiwi
Koordhinat: 8°28′31″S 115°14′22″E / 8.47525°S 115.23931°E / -8.47525; 115.23931Koordhinat: 8°28′31″S 115°14′22″E / 8.47525°S 115.23931°E / -8.47525; 115.23931
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanAbiansemal
Kodhe laladan
administrasi
51.03.03.2018

Bongkasa Pertiwi iku désa ing Kacamatan Abiansemal, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Abiansemal, Badung