Bom Bali 2005

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Terorisme ing Indonésia

Pangeboman Bali 2005 iku prastawa pangeboman sing dumadi ing Bali tanggal 1 Oktober 2005. Ana telung kedadéyan, ya iku siji ing Kuta lan loro ing Jimbaran kanthi saora-orané 23 jiwa tiwas lan 196 liyané tatu. Ing tanggal 12 Oktober 2002 Bali uga kena serangan bom sing ngakibataké 202 jiwa tiwas.

Pangeboman[besut | besut sumber]

Panggonan sing dibom:

Korban[besut | besut sumber]

Lokasi Jimbaran lan Kuta ing pulo Bali.

23 korban tiwas dumadi saka:

Jeneng korban tiwas[besut | besut sumber]

  • Aiko Kawasaki (Jepang)
  • Dafan Syah
  • Gusti Ketut Sudana
  • Brandon Fitzegrald (Australia)
  • Edwin Sindu
  • Colin Zwlinsky (Australia)
  • Dharmawan
  • Ratih Jayanti
  • Kojarwati
  • Eni
  • Mega
  • Wayan Sudika
  • Yuni Tresnawati
  • Veni
  • Eli Sunarto
  • Arthur Calvino

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Wikinews
Wikinews basa Inggris nduwé artikel warta perkara:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bom_Bali_2005&oldid=992683"