Blogger (layanan)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Blogger
Blogger screenshot.jpg
Screenshot Blogger
Alamat jaringan blogger.com
Dedagangan? Ya
Jinis situs Layanan publikasi blogger
Régistrasi Gratis
Baku Google
Digawé déning Pyra Labs
Diluncur 23 Agustus 1999[1]
Kahanan saiki Aktif

Blogger ya iku layanan publikasi blog, digawé déning Pyra Labs lan diakusisi déning Google taun 2003. Umumé, blog sing dihost déning Google iku ing ngisor subdomain blogspot.com. Blogger agawé para panganggoné mublikasi blog-é ing server liya, liwat FTP nganti 1 Mei 2010. Sawisé tanggal iku, blog kudu disimpen ing server Google, nanging panganggo bisa nganggo alamat situs dhéwé nganggo fitur Custom URL.[2]

Rèferènsi[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Blogger_(layanan)&oldid=976609"