Blogger (layanan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Blogger
Blogger screenshot.jpg
Screenshot Blogger
Jinising situs
Layanan publikasi blogger
Sing duwé Google
Digawé déning Pyra Labs
Situs jaringan blogger.com
Dagang Ya
Règistrasi Gratis
Diluncuraké 23 Agustus 1999[1]
Status saiki Aktif

Blogger ya iku layanan publikasi blog, digawé déning Pyra Labs lan diakusisi déning Google taun 2003. Umumé, blog sing dihost déning Google iku ing ngisor subdomain blogspot.com. Blogger agawé para panganggoné mublikasi blog-é ing server liya, liwat FTP nganti 1 Mèi 2010. Sawisé tanggal iku, blog kudu disimpen ing server Google, nanging panganggo bisa nganggo alamat situs dhéwé nganggo fitur Custom URL.[2]

Rèferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]