Blogger (layanan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Blogger
Blogger screenshot.jpg
Screenshot Blogger
Jinising situs
Layanan publikasi blogger
Kang duwéGoogle
Digawé déningPyra Labs
Situs jaringanblogger.com
DagangYa
RègistrasiGratis
Kababar23 Agustus 1999[1]
Setatus saikiAktif

Blogger ya iku layanan publikasi blog, digawé déning Pyra Labs lan diakusisi déning Google taun 2003. Lumrahé, blog sing dihost déning Google iku ing ngisor subdomain blogspot.com. Blogger agawé para panganggoné mublikasi blog-é ing server liya, liwat FTP nganti 1 Mèi 2010. Sawisé tanggal iku, blog kudu disimpen ing server Google, nanging panganggo bisa nganggo alamat situs dhéwé nganggo fitur Custom URL.[2]

Rèferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]