Google Earth

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Google Earth iku program komputer globe virtual sing sebeneré disebut Earth Viewer lan digawé karo Keyhole, Inc.. Program iki nudhuhna bumi saka super-imposisi gambar sing dikumpulna karo pemetaan lewat satelit, fotografi udara lan globe GIS 3D. Ana sing telu lisensi bedha: Google Earth, versi gratis sing kemampuané kebates; Google Earth Plus ($20), sing dhuwe fitur tambahan; lan Google Earth Pro ($400 per tahun), sing dikanggé gawé penganggé komersial.

Spesfikasi[besut | besut sumber]

Versi Windows[besut | besut sumber]

  • Pentium 3, 500 MHz
  • 128 MB RAM
  • ruang kosong 400 MB
  • Cepeté internet: 128 kb/detik
  • Kartu grafis 3D 16MB
  • Resolusi 1024x768, Warna 16-bit
  • Windows XP utawa Windows 2000 (dudu Windows Me)utawa versi sing luwih anyar

Versi Mac[besut | besut sumber]

Versi kanggé Mac OS X diluncurkna ing tanggal 10 Januari 2006, lan bisa diunduh saka website Google Earth. Saiki, versi Mac mlaku mung ing Mac OS X versi 10.4 lan 10.3.9.

Saka versi 4.1.7076.4558 (diluncurkna tanggal 9 Mei 2007), penganggé Mac OS X bisa, munggahna siji tingkat ting versi "Plus" lewat pilihan ing menu Google Earth.[1] Pirang-pirang penganngé nglaporna manawa kesulitan karo Google Earth ya iku crash ing versi terakhir kala nggedhena gambar.[2]

Versi Linux[besut | besut sumber]

Diwiwiti karo versi 4 beta, Google Earth mlaku ing Linux, minangka aplikasi sing nganggé QT-toolkit.

Persyaratan Minimal Sistem[3]
  • Kernel: 2.4 utawa sing paling anyar
  • CPU: Pentium III, 500 MHz
  • Memori Sistem (RAM): 128 MB
  • Hard Disk: ruang kosong 400 MB
  • Cepeté Internet: 128 kb/detik
  • Layar: 1024x768, warna 16 bit
  • Wis dicoba lan kerja ing distribusi berikut:

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Google_Earth&oldid=1057620"