FreeBSD

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

FreeBSD ya iku sitem operasi kang nduwèni tipe UNIX mbebasake turunan saka UNIX AT lan T.Free BSD mlaku ana sandhuwure sistem Intel X86.