FreeBSD

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

FreeBSD ya iku sitem operasi kang nduwèni tipe UNIX mbebasake turunan saka UNIX AT lan T.Free BSD mlaku ana sandhuwure sistem Intel X86.