FreeBSD

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

FreeBSD ya iku sitem operasi kang nduwèni tipe UNIX mbebasake turunan saka UNIX AT lan T.Free BSD mlaku ana sandhuwure sistem Intel X86.