Google Sites

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Logo Google Sites

Google Sites ya iku aplikasi wiki terstruktur kanggo nggawé situs wèb pribadi utawa kelompok, lan kanggo kaperluan personal utawa korporat. Google Sites digawé kanggé pengganthi Google Page Creator. Situs sing digawé iku nganggé alamat http://sites.google.com/site/username/.

Pranala njaba[besut | besut sumber]