Google Sites

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Logo Google Sites

Google Sites ya iku aplikasi wiki terstruktur kanggo nggawé situs wèb pribadi utawa kelompok, lan kanggo kaperluan personal utawa korporat. Google Sites digawé kanggé pengganthi Google Page Creator. Situs sing digawé iku nganggé alamat http://sites.google.com/site/username/.

Pranala njaba[besut | besut sumber]