Biaung, Penebel, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Biaung
Désa
Biaung kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Biaung
Biaung
Biaung kapernah ing Bali
Biaung
Biaung
Biaung kapernah ing Indonésia
Biaung
Biaung
Koordhinat: 8°24′52″S 115°09′46″E / 8.4145°S 115.16284°E / -8.4145; 115.16284Koordhinat: 8°24′52″S 115°09′46″E / 8.4145°S 115.16284°E / -8.4145; 115.16284
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanPenebel
Kodhe laladan
administrasi
51.02.08.2005

Biaung iku désa ing Kacamatan Penebel, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Penebel, Tabanan