Beshbarmak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beshbarmak

Beshbarmak ( Kyrgyz: бешбармак - "limang driji") minangka salah sawijining jinis olahan arupa panganan nasional ing antarane wong-wong Turki nomaden ing Asia Tengah lan Ruslan . Uga dikenal minangka naryn ing Xinjiang, Uzbekistan, Kirgistan lan Kazakhstan, minangka turama utawa dograma ing Karakalpakstan, Kaukasus Lor lan Turkmenistan, lan minangka kullama ing Bashkortostan lan Tatarstan .