Naryn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Naryn
Саксаул Ресторан, naryn soup with horse-meat qazı and noodles.jpg
Naryn soup with horse-meat qazı and noodles at a restaurant in Nur-Sultan
AjanganMeat
Panggonan asalKazakhstan, Kyrgyzstan, Uzbekistan
Hawa ajanganHot
Woworan pokokMeat, noodles,

Naryn, neryn utawa norin ( Masalah Lua ing Modhul:Lang larik 1120: attempt to index field 'article_name' (a nil value). , naaryn ; Masalah Lua ing Modhul:Lang larik 1120: attempt to index field 'article_name' (a nil value). , naryn ; Uighur : нерин; Uzbek : norin ; Rusia: нaрын , naryn ) yaiku sajian khas Asia Tengah sing isine daging jaran lan macem-macem jinis mi.

Ing masakan Kirgiz, naryn digawe saka daging domba sing dicincang kanthi alus (utawa daging jaran ) kanthi saus bawang. Naryn kanthi tambahan mi saiki diarani beshbarmak .