Benteng, Selayar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Benteng, kepulauan selayar.jpg
Petha dunungé Kacamatan {{{jeneng}}}
Nagara  Indonésia
Propinsi Sulawesi Kidul
Cacah padunung 18.860
Kapadhetan 2.649/km2

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn Kapuloan Selayar {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Benteng iku kacamatan ing Kabupatèn Selayar Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia.

Cithakan:Benteng, Selayar Cithakan:Kabupatèn Selayar


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Benteng,_Selayar&oldid=1064382"