Benteng, Selayar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Sulawesi Kidul

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn Kapuloan Selayar {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Benteng iku kacamatan ing Kabupatèn Selayar Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia.

Cithakan:Benteng, Selayar Cithakan:Kabupatèn Selayar


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Benteng,_Selayar&oldid=1045360"