Bontosikuyu, Selayar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Bontosikuyu, Selayar
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Selayar {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Bontosikuyu iku kacamatan ing Kabupatèn Selayar Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Selayar