Takabonerate, Selayar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takabonerate, Selayar
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Selayar {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Takabonerate iku kacamatan ing Kabupatèn Selayar Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Selayar