Bengkel Sari, Selemadeg Kulon, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bengkel Sari
Désa
Bengkel Sari kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Bengkel Sari
Bengkel Sari
Bengkel Sari kapernah ing Bali
Bengkel Sari
Bengkel Sari
Bengkel Sari kapernah ing Indonésia
Bengkel Sari
Bengkel Sari
Koordhinat: 8°30′01″S 114°59′51″E / 8.50027°S 114.99759°E / -8.50027; 114.99759Koordhinat: 8°30′01″S 114°59′51″E / 8.50027°S 114.99759°E / -8.50027; 114.99759
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg Kulon
Kodhe laladan
administrasi
51.02.03.2011

Bengkel Sari iku désa ing Kacamatan Selemadeg Kulon, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg Kulon, Tabanan