Bengkala, Kubutambahan, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bengkala
Désa
Bengkala kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Bengkala
Bengkala
Bengkala kapernah ing Bali
Bengkala
Bengkala
Bengkala kapernah ing Indonésia
Bengkala
Bengkala
Koordhinat: 8°06′14″S 115°10′24″E / 8.10398°S 115.17341°E / -8.10398; 115.17341Koordhinat: 8°06′14″S 115°10′24″E / 8.10398°S 115.17341°E / -8.10398; 115.17341
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanKubutambahan
Kodhe laladan
administrasi
51.08.08.2010

Bengkala iku désa ing Kacamatan Kubutambahan, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Kubutambahan, Buleleng