Menyang kontèn

Kubutambahan, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kubutambahan
Kacamatan
Kubutambahan kapernah ing Bali
Kubutambahan
Kubutambahan
Kubutambahan kapernah ing Indonesia
Kubutambahan
Kubutambahan
Koordhinat: 8°08′29″S 115°13′06″E / 8.14126°S 115.2183°E / -8.14126; 115.2183Koordhinat: 8°08′29″S 115°13′06″E / 8.14126°S 115.2183°E / -8.14126; 115.2183
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
Kodhe laladan
administrasi
51.08.08

Kubutambahan iku kacamatan ing Kabupatèn Buleleng.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Kabupatèn Buleleng