Bener, Tegalreja, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bener
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBener
Bener kapernah ing Kutha Yogyakarta
Bener
Bener
Bener kapernah ing Ngayogyakarta
Bener
Bener
Bener kapernah ing Indonésia
Bener
Bener
Koordhinat: 7°46′37″S 110°21′09″E / 7.77698°S 110.35249°E / -7.77698; 110.35249Koordhinat: 7°46′37″S 110°21′09″E / 7.77698°S 110.35249°E / -7.77698; 110.35249
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
34.71.01.1004

Bener iku kalurahan ing Kacamatan Tegalreja, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)