Menyang kontèn

Bener, Tegalreja, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bener
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBener
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Yogyakarta City" does not exist.
Koordhinat: 7°46′37″S 110°21′09″E / 7.77698°S 110.35249°E / -7.77698; 110.35249Koordhinat: 7°46′37″S 110°21′09″E / 7.77698°S 110.35249°E / -7.77698; 110.35249
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
34.71.01.1004

Bener iku kalurahan ing Kacamatan Tegalreja, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.