Ben Gladwin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ben Gladwin
Ben Gladwin Millwall Vs Swindon Town (22068806048) (cropped).jpg
Gladwin ing klub Swindon Town taun 2015.
Katerangan priangga
Jeneng dawa Benjamin Thomas C. Gladwin
Tanggal lair (1992-06-08) 8 Juni 1992 (umur 27)
Papan lair Reading, Inggris
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Blackburn Rovers
Angka 22
Karir nom
Eldon Celtic
2001–2005 Reading
Aldershot Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2010 AFC Wallingford 31 (7)
2010 Windsor & Eton 2 (0)
2010–2011 Burnham 12 (1)
2011–2012 Hayes & Yeading United 2 (0)
2012 Burnham 4 (0)
2012 Reading Town ? (?)
2012 Marlow 21 (8)
2012–2013 Hayes & Yeading United 4 (0)
2013 Marlow 15 (7)
2013–2015 Swindon Town 47 (8)
2015–2017 Queens Park Rangers 14 (0)
2015–2016Swindon Town (dipunampil) 13 (2)
2016Bristol City (dipunampil) 1 (0)
2017Swindon Town (dipunampil) 18 (2)
2017– Blackburn Rovers 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:02, 13 November 2017.


Benjamin Thomas C. Gladwin (miyos 8 Juni 1992) inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Inggris ingkang samenika main minangka glandhang ing Liga Utama Inggris klub Blackburn Rovers F.C..

Karièr[besut | besut sumber]

Swindon Town[besut | besut sumber]

Sasampunipun sawetawis wekdal main kanggé maneka warni tim bal-balan non liga kados AFC Wallingford, Hayes & Yeading United lan Windsor & Eton, Gladwin pindhah dhateng bal-balan profesional wekdal Swindon Town napakasmani gelandhang saking Marlow wekdal November 2013.

Gladwin miwiti debut kanggé Swindon ing tanggal 10 Dhésèmber 2013, kanthi asil imbang 1-1 ing kandhang Stevenage ing Football League Trophy.[1] Gol ingkang kapisan kanggé klub dipundamel ing mangsa salajengipun, wekdal kalah 3-2 mengsah Plymouth Argyle ing kompetisi ingkang sami.[2] Tanggal 14 April 2015, Gladwin damel hat-trick ing babak pertama wekdal menang 4-2 mengsah Rochdale.[3]

Pranala Njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "BBC Sport - Swindon Town v Stevenage". BBC Sport. 10 December 2013. Dijupuk 25 May 2015. 
  2. "Plymouth Argyle 3-2 Swindon Town - BBC". BBC Sport. 7 October 2014. Dijupuk 25 May 2015. 
  3. "BBC Sport - Rochdale 2-4 Swindon Town". BBC Sport. 14 April 2015. Dijupuk 25 May 2015.