Belluk Raja, Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Belluk Raja
Désa
Belluk Raja kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Belluk Raja
Belluk Raja
Belluk Raja kapernah ing Jawa Wétan
Belluk Raja
Belluk Raja
Belluk Raja kapernah ing Indonésia
Belluk Raja
Belluk Raja
Koordhinat: 6°54′18″S 113°46′59″E / 6.90493°S 113.78316°E / -6.90493; 113.78316Koordhinat: 6°54′18″S 113°46′59″E / 6.90493°S 113.78316°E / -6.90493; 113.78316
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanAmbunten

Belluk Raja iku désa ing Kacamatan Ambunten, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ambunten, Sumenep