Belluk Ares, Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Belluk Ares
Désa
Belluk Ares kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Belluk Ares
Belluk Ares
Belluk Ares kapernah ing Jawa Wétan
Belluk Ares
Belluk Ares
Belluk Ares kapernah ing Indonésia
Belluk Ares
Belluk Ares
Koordhinat: 6°53′20″S 113°46′26″E / 6.88892°S 113.77379°E / -6.88892; 113.77379Koordhinat: 6°53′20″S 113°46′26″E / 6.88892°S 113.77379°E / -6.88892; 113.77379
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanAmbunten

Belluk Ares iku désa ing Kacamatan Ambunten, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ambunten, Sumenep