Menyang kontèn

Belatungan, Pupuan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Belatungan
Désa
Belatungan kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Belatungan
Belatungan
Belatungan kapernah ing Bali
Belatungan
Belatungan
Belatungan kapernah ing Indonesia
Belatungan
Belatungan
Koordhinat: 8°24′09″S 114°56′14″E / 8.40252°S 114.9373°E / -8.40252; 114.9373Koordhinat: 8°24′09″S 114°56′14″E / 8.40252°S 114.9373°E / -8.40252; 114.9373
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanPupuan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.10.2011

Belatungan iku désa ing Kacamatan Pupuan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Pupuan, Tabanan