Batman v Superman: Dawn of Justice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batman v Superman: Dawn Of Justice
DisutradaraniZack Snyder
Diprodhuseri
Ditulis déning
AdhedhasarKarakter yang dipublikasikake
déning DC Comics
Dibintangi
Dimusiki
SinématografiLarry Fong
Dibesut déningDavid Brenner
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWarner Bros. Pictures
Tanggal metu
Suwéné
Teater: 152 minit[1] Ultimate Edition: 203 minit
NagaraAmerika Sarekat
BasaInggris
Rantaman$250 yuta[2]
Kalarisan$873,260,194[3]

Batman v Superman: Dawn of Justice yaiku filem adiwira Amerika Sarekat sing nampilke karakter DC Comics Batman lan Superman, sing didistribusike dening Warner Bros. Pictures. Filem kasebut menika kelanjutan Man of Steel sing dirilis ing 2013 lan instalmen kaloro ing DC Extended Universe. Filem kasebut disutradharani dening Zack Snyder, kanthi naskah crita sing ditulis dening Chris Terrio lan David S. Goyer. Filem kasebut dibintangi dening Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, lan Gal Gadot.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Batman V Superman Runtime Revealed". ComicBook.com. 20 Desember 2015. Dibukak ing 20 Desember 2015. Check date values in: |accessdate=, |date= (pitulung)
  2. Masters, Kim (April 29, 2015). "Superman vs. Batman? DC's Real Battle Is How to Create Its Superhero Universe". The Hollywood Reporter. Dibukak ing April 29, 2015.
  3. "Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)". Box Office Mojo. Dibukak ing October 16, 2016.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:David S. Goyer Cithakan:Film DC Comics