Gal Gadot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gal Gadot
גל גדות
Gal Gadot 2016 lighting corrected.jpg
Gal Gadot ing taun 2016
Lair (1985-04-30) April 30, 1985 (umur 37)
Rosh HaAyin, Israel
PakaryanAktris, model
Taun aktif2004–saiki
BojoYaron Versano (m. 2008)
Anak2

Gal Gadot (basa Ibrani: גל גדות‎; lair 30 April 1985; umur 37 taun) yaiku aktris lan model saka Israel.[1][2][3] Ia menangke gelar Miss Israel ing 2004 lan ngewakili Israel ing kontes kecantikan Miss Universe 2004.[4] Banjur kuwi, ia bertugas nganti loro taun ing Angkatan Pertahanan Israel minangka instruktur kebugaran. Sawise iku, ia miwiti sinau hukum lan hubungan internasional ing kampus IDC Herzliya.[5][6]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. גל גדות נולדה בפתח תקווה (ing basa Indonesia), dibukak ing 2020-03-29
  2. Truong, Peggy (2017-06-06). "10 Things to Know About Wonder Woman's Gal Gadot". Cosmopolitan (ing basa American English). Dibukak ing 2020-03-29.
  3. "גל גדות על פרשת אופק בוכריס: "איפה הצדק?"". ynet (ing basa Ibrani). 2016-11-30. Dibukak ing 2020-03-29.
  4. "גל גדות". ynet (ing basa Ibrani). 2010-04-01. Dibukak ing 2020-03-29.
  5. Weaver, Caity. "The Gal Gadot Next Door". GQ (ing basa Inggris). Dibukak ing 2020-03-29.
  6. "Gal Gadot Listened to Beyoncé to Prepare for Her Wonder Woman Audition". W Magazine | Women's Fashion & Celebrity News (ing basa American English). Dibukak ing 2020-03-29.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Persondata

{{subst:#if:Gadot, Gal|}} [[Kategori:{{subst:#switch:{{subst:uc:1985}}

|| UNKNOWN | MISSING = Taun lair ora ana {{subst:#switch:{{subst:uc:}}||LIVING=(wong urip)}}
| #default = Lair 1985

}}]] [[Kategori:{{subst:#switch:{{subst:uc:}}

|| LIVING  = Wong urip
| UNKNOWN | MISSING  = Taun pati ora ana
| #default = Pati 

}}]]