Menyang kontèn

Bandawasa, Mertayudan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bandawasa
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°32′36″S 110°12′38″E / 7.54321°S 110.21067°E / -7.54321; 110.21067Koordhinat: 7°32′36″S 110°12′38″E / 7.54321°S 110.21067°E / -7.54321; 110.21067
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMertayudan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.10.2007

Bandawasa iku désa ing Kacamatan Mertayudan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.