Menyang kontèn

Bandang Laok, Kokop, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bandang Laok
Désa
Bandang Laok kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Bandang Laok
Bandang Laok
Bandang Laok kapernah ing Jawa Wétan
Bandang Laok
Bandang Laok
Bandang Laok kapernah ing Indonesia
Bandang Laok
Bandang Laok
Koordhinat: 6°57′42″S 113°03′49″E / 6.96171°S 113.06356°E / -6.96171; 113.06356Koordhinat: 6°57′42″S 113°03′49″E / 6.96171°S 113.06356°E / -6.96171; 113.06356
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKokop
Kodhe laladan
administrasi
35.26.10.2013

Bandang Laok iku désa ing Kacamatan Kokop, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.