Bambang, Wajak, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bambang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBambang
Bambang kapernah ing Kabupatèn Malang
Bambang
Bambang
Bambang kapernah ing Jawa Wétan
Bambang
Bambang
Bambang kapernah ing Indonésia
Bambang
Bambang
Koordhinat: 8°07′26″S 112°48′53″E / 8.12388°S 112.81471°E / -8.12388; 112.81471Koordhinat: 8°07′26″S 112°48′53″E / 8.12388°S 112.81471°E / -8.12388; 112.81471
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanWajak
Kodhe laladan
administrasi
35.07.08.2003

Bambang iku désa ing Kacamatan Wajak, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.