Bad Teacher

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bad Teacher
Gambar:Bad Teacher Poster.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Jake Kasdan
Diprodhuseri Jimmy Miller
David Householter
Ditulis déning Lee Eisenberg
Gene Stupnitsky
Dibintangi Cameron Diaz
Justin Timberlake
Lucy Punch
Jason Segel
Dimusiki Michael Andrews
Sinématografi Alar Kivilo
Dibesut déning Tara Timpone
Perusahaan
prodhuksi
Radar Pictures
Mosaic Media Group
Dibabar déning Columbia Pictures
Tanggal metu
  • Juni 24, 2011 (2011-06-24)
Suwéné
92 Menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $20 million
Kalarisan $216,197,492[1]

Bad Teacher nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jake Kasdan. Skénariyo kagem filem punika dipun anggit déning Lee Eisenberg sesarengan Gene Stupnitsky, Juru damel filem kapasrahaken dhumateng Jake Kasdan. Wondéné tanggel jawab musik kaparingaken dhumateng Michael Andrews. Sinematografi dipuncakakendéning Alar Kivilo. Tara TImpone ngayahi jejibahan minangka juru besut. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Cameron Diaz, Justin Timberlake, lan Jason Segel. Bad Teacher dipunbabar ing surya 24 Juni 2011.[2][3][4][5][6] Dumugi pungkasanipun panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $216,197,492, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $20 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Bad Teacher (2011)". Box Office Mojo. IMDb. Dijupuk 2011-07-04. 
  2. Fleming, Michael (August 26, 2008). "'Teacher' in Columbia's class". Variety. 
  3. Fernandez, Jay A. (May 27, 2009). "Director Jake Kasdan enrolls for 'Bad Teacher'". Reuters. 
  4. Siegel, Tatiana (December 9, 2009). "Cameron Diaz is a 'Bad Teacher'". Variety. 
  5. Siegel, Tatiana (March 2, 2010). "Justin Timberlake hot for 'Teacher'". Variety. 
  6. "Bad Teacher". Rotten Tomatoes. Fandango (company). Dijupuk 2014-07-09. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]