Bad Teacher

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

Bad Teacher nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jake Kasdan. Skénariyo kagem filem punika dipun anggit déning Lee Eisenberg sesarengan Gene Stupnitsky, Juru damel filem kapasrahaken dhumateng Jake Kasdan. Wondéné tanggel jawab musik kaparingaken dhumateng Michael Andrews. Sinematografi dipuncakakendéning Alar Kivilo. Tara TImpone ngayahi jejibahan minangka juru besut. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Cameron Diaz, Justin Timberlake, lan Jason Segel. Bad Teacher dipunbabar ing surya 24 Juni 2011.[2][3][4][5][6] Dumugi pungkasanipun panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $216,197,492, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $20 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Bad Teacher (2011)". Box Office Mojo. IMDb. Dijupuk 2011-07-04. 
  2. Fleming, Michael (August 26, 2008). "'Teacher' in Columbia's class". Variety. 
  3. Fernandez, Jay A. (May 27, 2009). "Director Jake Kasdan enrolls for 'Bad Teacher'". Reuters. 
  4. Siegel, Tatiana (December 9, 2009). "Cameron Diaz is a 'Bad Teacher'". Variety. 
  5. Siegel, Tatiana (March 2, 2010). "Justin Timberlake hot for 'Teacher'". Variety. 
  6. "Bad Teacher". Rotten Tomatoes. Fandango (company). Dijupuk 2014-07-09. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]