Babi vegetarian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sarapan daging babi vegetarian, bagel setengah, krim keju, lan tomat

Bacon vegetarian, uga diarani daging babi sayuran, daging babi vegan, rashers vegan, vacon, utawa facon, yaiku salah sawijining olahan versi daging babi sing adhedhasar tanduran . [1]

resep-resep krasan[besut | besut sumber]

Bacon vegetarian uga bisa digawe ing omah kanthi marinating tempe utawa tahu ing macem-macem rasa, kayata kecap utawa asap cair, banjur digoreng utawa dipanggang. [2] Penggemar panganan mentah uga nggunakake daging klapa minangka pengganti daging babi. [3] Seitan uga bisa dibentuk dadi daging babi vegetarian. [4] [5] [6]

Resep basis tanduran kanggo daging babi vegetarian asring digunakake, seitan [7] utawa kertas beras . [8] Kanthi perasa asring kalebu, asap cair, ragi nutrisi, paprika asap, lan saus barbekyu .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Brighton, Misty Amber (3 February 2014). "What Is Vegetarian Bacon?". wiseGEEK. Dibukak ing 9 February 2014.
  2. "Vegetarian Bacon". bacon.co.uk. Diarsip saka sing asli ing 25 March 2012. Dibukak ing 18 June 2011.
  3. Carlson, Jen (25 September 2012). "Move Over Bacon: With Pork Shortage Arriving, Try These Fake Bacons". Gothamist. Diarsip saka sing asli ing 5 September 2013.
  4. "Plant-Based Seitan Bacon". www.refrigeratedfrozenfood.com.
  5. "Go gluten-free? No, eat more of it". Crain's Chicago Business. 23 August 2013.
  6. "Upton's Breakroom: For the seitan-loving vegan on the go". 7 October 2013.
  7. "Vegan Bacon". Loving It Vegan (ing basa Inggris). 2019-09-12. Dibukak ing 2022-01-15.
  8. "Easiest Homemade Vegan Bacon Recipe". Vegans 247 (ing basa Inggris). 2021-12-17. Dibukak ing 2022-01-15.