Axl Rose

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Axl Rose
AxlRose1.jpg
Axl Rose ana ing Download Festival taun 2006.
Pratélan latar wuri
Jeneng lair William Bruce Bailey
Génre Hard rock
Pakaryan Singer-songwriter, musikus
Piranti Vokal, Piano, Perkusi, Gitar
Mangsa akarya 1983 – sekarang
Labèl Geffen Records
Sing magepokan Guns N' Roses, Hollywood Rose, L.A. Guns, Rapidfire
Sana jaringan www.gunsnroses.com

William Bruce Bailey (lair ing Lafayette, Indiana, 6 Fèbruari 1962; umur 57 taun) punika "lead vocals" Guns N' Roses band kasal saking Los Angeles, California Amérikah Sarékat. Musisi ingkang misuwur kathi asma Axl Rose salebetipun misuwur minangka pamimpin ugi pamakrasa Guns N' Roses (sesarengan Tracii Guns wonten ing taun 1985). Sosok Axl wonten ing GNR paling misuwur".

Réferènsi[besut | besut sumber]