Axl Rose

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Axl Rose
AxlRose1.jpg
Axl Rose ana ing Download Festival taun 2006.
Pratélan latar wuri
Jeneng lair William Bruce Bailey
Génre Hard rock
Pakaryan Singer-songwriter, musikus
Piranti Vokal, Piano, Perkusi, Gitar
Mangsa akarya 1983 – sekarang
Labèl Geffen Records
Sing magepokan Guns N' Roses, Hollywood Rose, L.A. Guns, Rapidfire
Sana jaringan www.gunsnroses.com

William Bruce Bailey (lair ing Lafayette, Indiana, 6 Februari 1962; umur 54 taun) punika "lead vocals" Guns N' Roses band kasal saking Los Angeles, California Amérika Sarékat. Musisi ingkang misuwur kathi asma Axl Rose salebetipun misuwur minangka pamimpin ugi pamakrasa Guns N' Roses (sesarengan Tracii Guns wonten ing taun 1985). Sosok Axl wonten ing GNR paling misuwur".

Referensi[besut | besut sumber]


Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Axl Rose ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Axl_Rose&oldid=947365"