Axl Rose

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Axl Rose
AxlRose1.jpg
Axl Rose ana ing Download Festival taun 2006.
Pratélan latar wuri
Jeneng lairWilliam Bruce Bailey
GénreHard rock
PakaryanSinger-songwriter, musikus
PirantiVokal, Piano, Perkusi, Gitar
Mangsa akarya1983 – sekarang
LabèlGeffen Records
Sing magepokanGuns N' Roses, Hollywood Rose, L.A. Guns, Rapidfire
Sana jaringanwww.gunsnroses.com

William Bruce Bailey (lair ing Lafayette, Indiana, 6 Fèbruari 1962; umur 57 taun) punika "lead vocals" Guns N' Roses band kasal saking Los Angeles, California Amérikah Sarékat. Musisi ingkang misuwur kathi asma Axl Rose salebetipun misuwur minangka pamimpin ugi pamakrasa Guns N' Roses (sesarengan Tracii Guns wonten ing taun 1985). Sosok Axl wonten ing GNR paling misuwur".

Réferènsi[besut | besut sumber]