Astanalanggar, Losari, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Astanalanggar
Désa
Astanalanggar kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Astanalanggar
Astanalanggar
Astanalanggar kapernah ing Jawa Kulon
Astanalanggar
Astanalanggar
Astanalanggar kapernah ing Indonésia
Astanalanggar
Astanalanggar
Koordhinat: 6°51′12″S 108°47′42″E / 6.85337°S 108.79492°E / -6.85337; 108.79492Koordhinat: 6°51′12″S 108°47′42″E / 6.85337°S 108.79492°E / -6.85337; 108.79492
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanLosari
Kodhe laladan
administrasi
32.09.03.2001

Astanalanggar iku désa ing Kacamatan Losari, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)