Ambulu, Losari, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ambulu
Désa
Ambulu kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Ambulu
Ambulu
Ambulu kapernah ing Jawa Kulon
Ambulu
Ambulu
Ambulu kapernah ing Indonésia
Ambulu
Ambulu
Koordhinat: 6°48′41″S 108°47′43″E / 6.81148°S 108.79537°E / -6.81148; 108.79537Koordhinat: 6°48′41″S 108°47′43″E / 6.81148°S 108.79537°E / -6.81148; 108.79537
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanLosari
Kodhe laladan
administrasi
32.09.03.2009

Ambulu iku désa ing Kacamatan Losari, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)