Argatirta, Sumbermanjing Wétan, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Argatirta
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiArgotirto
Argatirta kapernah ing Kabupatèn Malang
Argatirta
Argatirta
Argatirta kapernah ing Jawa Wétan
Argatirta
Argatirta
Argatirta kapernah ing Indonésia
Argatirta
Argatirta
Koordhinat: 8°19′29″S 112°41′10″E / 8.32468°S 112.68624°E / -8.32468; 112.68624Koordhinat: 8°19′29″S 112°41′10″E / 8.32468°S 112.68624°E / -8.32468; 112.68624
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSumbermanjing Wétan
Kodhe laladan
administrasi
35.07.04.2009

Argatirta iku désa ing Kacamatan Sumbermanjing Wétan, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)