Menyang kontèn

Antapan, Baturiti, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Antapan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Tabanan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°19′11″S 115°11′49″E / 8.31965°S 115.19708°E / -8.31965; 115.19708Koordhinat: 8°19′11″S 115°11′49″E / 8.31965°S 115.19708°E / -8.31965; 115.19708
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanBaturiti
Kodhe laladan
administrasi
51.02.09.2007

Antapan iku désa ing Kacamatan Baturiti, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Baturiti, Tabanan