Angham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Angham
أنغام
Angham
Latar wuri
Jeneng lair Angham Mohamed Ali Suleiman
Jeneng liya Angham
Lair (1972-01-19) Januari 19, 1972 (umur 49)
Mesir Alexandria, Mesir
Jinis Musik Musik Arab
Pakaryan penyanyi, aktris
Taun aktif 1987 – sekarang
Parusahan rekaman Rotana Records
Akurama Records

Angham Mohamed Ali Suleiman utawa luwih ditepungi mawa jeneng Angham (Arab: أنغام محمد علي سليمان‎‎; lair ing Alexandria, Mesir, 19 Januari 1972; umur 49 taun) ya iku penyanyi lan aktris Mesir.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]