Ambunten Tengah, Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ambunten Tengah
Désa
Ambunten Tengah kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Ambunten Tengah
Ambunten Tengah
Ambunten Tengah kapernah ing Jawa Wétan
Ambunten Tengah
Ambunten Tengah
Ambunten Tengah kapernah ing Indonésia
Ambunten Tengah
Ambunten Tengah
Koordhinat: 6°54′10″S 113°43′19″E / 6.90274°S 113.72184°E / -6.90274; 113.72184Koordhinat: 6°54′10″S 113°43′19″E / 6.90274°S 113.72184°E / -6.90274; 113.72184
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanAmbunten

Ambunten Tengah iku désa ing Kacamatan Ambunten, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ambunten, Sumenep