All About Steve

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
All About Steve
Gambar:All about steve poster.jpg
Poster film
Disutradarani Phil Traill
Diprodhuseri Sandra Bullock
Mary McLaglen
Ditulis déning Kim Barker
Dibintangi Sandra Bullock
Bradley Cooper
Thomas Haden Church
Demone Reno
Dimusiki Christophe Beck
Sinématografi Tim Suhrstedt
Dibesut déning Virginia Katz
Perusahaan
prodhuksi
Radar Pictures
Dibabar déning 20th Century Fox
Tanggal metu
4 September 2009
Suwéné
98 menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman US$15 juta
Kalarisan US$35.946.918

All About Steve nggih punika sesirah filem komedi saking Amérika Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Phil Traill, adhedhasar saking skénario anggitanipun Kim barker. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Sandra Bullock. Piyambakipun ugi dados paraga utama. Filem punika dipundum déning 20th Century Fox.[1][2][3][4] All About Steve badhe dipunbabar ing surya 6 Maret 2009, nanging pungkasanipun wonten pangéwahan dados 4 Sèptèmber 2009.

Ringksan[besut | besut sumber]

Mary Horowitz (Sandra Bullock) nggih punika setunggalipun panganggit cangkringan teka-teki silang ariwarta ing California. Tiyang sepuhipun ngrancang piyambakipun pinanggih kaliyan Steve Mueller (Bradley Cooper), juru kamera wonten salah setunggalipun stasiun tivi kabel. Mary nandang wuyung dhumateng Steve lan tansah ngoyak-oyak.[5]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Goss, William (February 10, 2009). "Release Date Shuffle: 'Steve' to Fall (Yay!), 'Haunting' to Spring (Boo!)". Cinematical. Diarsip saka sing asli ing February 15, 2009. 
  2. "All About Steve Movie Reviews, Pictures". Rotten Tomatoes. Dijupuk 2013-11-15. 
  3. "All About Steve (2009): Reviews". Metacritic. Dijupuk 2011-09-07. 
  4. Webley, Kayla (May 26, 2010). "Top 10 Worst Chick Flicks - All About Steve". Time. Dijupuk March 28, 2012. 
  5. Cinematical. "Release Date Shuffle: 'Steve' to Fall (Yay!), 'Haunting' to Spring (Boo!)"


Pranala njawi[besut | besut sumber]