Sandra Bullock

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sandra Bullock
Sandra Bullock at the 2010 SAG Awards.jpg
Asma wiyosan Sandra Annette Bullock
Miyos (1964-07-26) Juli 26, 1964 (umur 53)
Arlington, Virginia, Amérika Sarékat
Pakaryan Aktris
Produser
Taun aktif 1986
Sisihan Jesse G. James (2005-saiki)

Sandra Annette Bullock (lair ing Arlington County, Virginia, Amérika Sarékat, 26 Juli 1964; umur 53 taun) ya iku aktris filem Amérika Sarékat, wiwit karir ning donya filem awit akir taun 1980-an.[1] Kondhang nalika dadi Annie Porter ing filem SPEED (1994) lan berperan dadi Lucy Eleanor Moderatz ing filem WHILE YOU WERE SLEEPING (1995).[1]

Sandra nikah karo Jesse James,ya iku mekanik lan pembawa acara ing tanggal 16 Juli 2005 ing Santa Barbara ananging sadurungé nikah Sandra tau berhubungan karo aktor Tate Donovan (1992-1996), aktor Matthew McConaughey (1996) lan Guy Forsythe (1999).[1]

Sasi Juli taun 2011, aktris penerima Oscar kanggo perané ing filem THE BLINDE SIDE, Sandra Bullock, ngrauake ulang tahuné ing usia 47 taun iki, Sandra ora mung mbuktikan diri dadi sosok kang luwih matang, tanapi dhèwèké sijining aktris gedhé.[2]

FILMOGRAFI[besut | besut sumber]

Film kang tau dibintangi Sandra Bullock[1]:

  • 1987 HANGMEN
  • 1989 RELIGION, INC.
  • 1989 BIONIC SHOWDOWN: THE SIX MILLION DOLLAR MAN AND THE BIONIC WOMAN
  • 1989 WHO SHOT PATAKANGO?
  • 1989 THE PREPPIE MURDER
  • 1990 LUCKY/CHANCES
  • 1992 WHO DO I GOTTA KILL?
  • 1992 WHEN THE PARTY'S OVER
  • 1992 LOVE POTION NO. 9
  • 1993 THE VANISHING
  • 1993 THE THING CALLED LOVE
  • 1993 DEMOLITION MAN
  • 1993 FIRE ON THE AMAZON
  • 1993 WRESTLING ERNEST HEMINGWAY
  • 1994 SPEED
  • 1995 WHILE YOU WERE SLEEPING
  • 1995 THE NET
  • 1996 TWO IF BY SEA
  • 1996 A TIME TO KILL
  • 1996 IN LOVE AND WAR
  • 1997 SPEED 2: CRUISE CONTROL
  • 1997 MAKING SANDWICHES
  • 1998 HOPE FLOATS
  • 1998 PRACTICAL MAGIC
  • 1998 THE PRINCE OF EGYPT
  • 1999 FORCES OF NATURE
  • 2000 GUN SHY
  • 2000 28 DAYS
  • 2000 MISS CONGENIALITY
  • 2002 MURDER BY NUMBERS
  • 2002 DIVINE SECRETS OF THE YA-YA SISTERHOOD
  • 2002 TWO WEEKS NOTICE
  • 2004 CRASH
  • 2005 LOVERBOY
  • 2005 MISS CONGENIALITY 2: ARMED AND FABULOUS
  • 2006 THE LAKE HOUSE
  • 2006 INFAMOUS
  • 2007 PREMONITION
  • 2009 THE PROPOSAL
  • 2009 ALL ABOUT STEVE
  • 2009 THE BLIND SIDE
  • 2012 EXTREMELY LOUD AND INCREDIBLY CLOSE
  • 2012 GRAVITY

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d Sandra Annette Bullock dipununduh tanggal 20 Juni 2011
  2. ^ Berita Sandra Annette Bullock dipununduh tanggal 20 Juni 2011